Medisch pedicure Mariska van Holten in Gezondheidscentrum 'De Rollepaal'.
Medisch pedicure Mariska van Holten in Gezondheidscentrum 'De Rollepaal'.

Medisch pedicure in gezondheidscentrum

di 14 maart 2023

Na jaren in Lelystad te hebben gewoond en daar een eigen pedicurepraktijk te hebben gehad is Mariska van Holten eind 2022 weer in Dedemsvaart gaan wonen en heeft ze in januari haar praktijk geopend in gezondheidscentrum 'De Rollepaal' in Dedemsvaart.
Dedemsvaart is voor haar niet onbekend. Ze is er geboren en getogen. “Ik ben erg verheugd om weer terug te zijn waar ik ben geboren en opgegroeid”

Mariska is erg enthousiast over haar nieuwe locatie in gezondheidscentrum 'De Rollepaal'. De locatie is fantastisch. Mijn praktijkruimte is ruim, hij is rolstoel toegankelijk, er is een wachtkamer en ik kan als het nodig is snel overleg voeren met andere medische disciplines in het gebouw.
“Ik ben namelijk, naast het reguliere pedicure diploma, ook in het bezit van het diploma ‘Medisch Pedicure’. Dit betekent dat ik niet alleen reguliere voeten kan behandelen, maar ook dat ik diabetes- en reuma patiënten en mensen met risicovoeten door overige aandoeningen en/of ziektebeelden mag behandelen”.


Behandelingen zijn persoonlijk en met veel aandacht voor de cliënt

De behandelingen bij Mariska van Holten onderscheiden zich in de aandacht voor de cliënten en hun voeten. “Het gaat niet alleen om de voeten, maar om de gehele mens. Door deze benadering kan ik mij beter richten op het persoonlijk advies naar de klant toe. En door mijn jarenlange ervaring, niet alleen als medisch pedicure, maar ook als drogist en schoonheidsspecialist, kan ik mensen uitstekend van dienst zijn in de behandeling en bij het advies wat betreft de juiste voetverzorgingsproducten”.

Behandelingen zijn alleen op afspraak, zodat er goed de tijd genomen kan worden voor elke behandeling. ‘Medisch pedicure Mariska van Holten’ is gevestigd in gezondheidscentrum “De Rollepaal”, Rollepaal 7b in Dedemsvaart. Het maken van een afspraak kan telefonisch op 06-13535959 of per e-mail via info@mariskavanholten.nl
Meer informatie is te vinden op https://www.mariskavanholten.nl.