De jubilarissen van Majorette- & Twirlvereniging Talitha.
De jubilarissen van Majorette- & Twirlvereniging Talitha. Talitha Slagharen

Majorette- & Twirlvereniging Talitha huldigt leden

ma 13 maart 2023 Hardenberg

Eindelijk kon er na twee jaren corona weer een feestmiddag/avond worden georganiseerd voor de leden van Majorette- & Twirlvereniging Talitha uit Slagharen. 

Alina Arkes: “We begonnen de middag met de leden van 13 jaar en ouder in de escaperoom te Hardenberg. In twee groepen verdeeld probeerden we onszelf met puzzelen en zoeken zo snel mogelijk te bevrijden. Daarna gingen we naar Vos catering waar we gebruik mochten maken van de kantine om een receptie te houden voor onze jubilarissen. Hierbij waren ook de jongste leden en familieleden van de jubilerende leden aanwezig.”

Sarah was 10 jaar twirlster, zij doet mee in de onderdelen 1-baton, 2-baton, solo freestyle en het ensemble. Op het NK in januari behaalde ze nog twee bronzen medailles. 

Carmen was 20 jaar lid. Ze is als klein meisje begonnen in een team, maar nu ook actief in solo 1-baton, solo freestyle en duo freestyle, ook zij stond in januari op het NK. Sinds februari 2022 is ze de voorzitster van de vereniging. 

Manon was ook 20 jaar lid van Talitha en ook als klein meisje is ze begonnen in een team. Nu doet ze ook de onderdelen solo 1-baton, 2-baton en duo freestyle, waarmee ook zij op het NK in januari actief was. Hier behaalde ze een bronzen en zilveren plak. Sinds februari is Manon de secretaris van Talitha. 

Quirine ook al 20 jaar lid en samen met Carmen en Manon begonnen in een team. Deze dames hebben al 20 jaar samen in een team of ensemble gezeten.  

Marissa 25 jaar lid van Talitha, is binnen de vereniging actief geweest in een team, peloton, ensemble en duo. Ook heeft ze enkele solisten getraind en in het bestuur het secretariaat onder haar hoede gehad.   

Alina 30 jaar actief binnen de vereniging als hulpmoeder en penningmeester. Ook verzorgt zij de kleding van de vereniging. 

Sarah kreeg een batonspeld, de andere dames een bon en allen een oorkonde en roos. 

Na deze huldigingen werd het feest voor de alle leden voortgezet met een warmen koud buffet en een gezellig samenzijn. Voor ode jongste leden volgt er in mei nog een gezellig uitje.

Slagharen