Afbeelding

Doe mee aan het Jeugdvoetbalkamp in Hardenberg

ma 13 maart 2023 Hardenberg

Als organisatie van het allerleukste voetbalkamp van Hardenberg, staan de organisatie JVK alweer aan de vooravond van de 17e editie. Vorig jaar hebben ze een fantastische week beleefd met vele hoogtepunten. Met bijna 300 deelnemers zijn ze blij dat ze afgelopen editie weer in goede banen hebben kunnen leiden. Met dank aan een enthousiast team van trainers, trouwe sponsoren, gemeente en een mooie ruime accommodatie.

Als organisatie zijn de eerste plannen voor het voetbalkamp al weer gemaakt. De aftrap van het voetbalkamp dit jaar zal zijn op dinsdag 25 juli 2023. De afsluiting vindt plaats op vrijdag 28 juli 2023. Vier dagen bomvol plezier! Dit alles zal wederom plaatsvinden op sportpark de Boshoek in Hardenberg.

De inschrijving van de 17e editie van het JVK vindt plaats op woensdag 22 maart 2023 (8.00 uur). Inschrijven is mogelijk op de website: ww.wjeugd-voetbalkamp.nl. Het inschrijfformulier blijft geopend tot en met zaterdag 25 maart (19.00 uur). Daarna volgt een bevestiging of de inschrijving gehonoreerd is. Zorg ervoor dat alle gegevens nauwkeurig ingevuld worden. Eerder inschrijven dan 22 maart is niet mogelijk. Het inschrijfformulier is dan nog niet beschikbaar op de website.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website (www.jeugd-voetbalkamp.nl), Facebookpagina of Instagram account.

De trainers hebben er in ieder geval al zin. Jullie ook toch?