Afbeelding
G. Brokelman

Veel animo voor Repair café De Koppel

za 11 maart 2023 Hardenberg

De vrijwilligers van het Repair Café waren op zaterdagmiddag 11 maart bij natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg. Het Repair Café werd goed bezocht deze middag. De vrijwilligers konden veel mensen helpen bij de reparatie van allerlei spullen.

Overal ontstaan Repair Cafés, ze voldoen duidelijk in een behoefte. Want als je zelf niet zo handig bent en kleine reparaties niet zelf kunt, waar moet je dan naar toe? Dan is het Repair Café een uitkomst. Menigeen kijkt uit naar deze inloopmiddagen.

Handige Harries en Harriëttes

De vrijwilligers herstellen van alles, van elektronica tot breiwerk. Het Repair Café Hardenberg bestaat al een aantal jaren. Dat de Repair Café vrijwilligers in Hardenberg echt handige Harries en Harriëttes zijn, blijkt wel uit de cijfers. Zo’n 80% van de aangeboden spullen wordt gerepareerd. “Heb jij nou ook iets wat kapot is, bezoek dan het Repair Café. Gewoon een keertje kijken kan ook, want naast nuttig vindt men het Repair Café ook altijd heel gezellig”, aldus de organisatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.repaircafehardenberg.nl en www.dekoppel.com. Ook kunt u bellen naar 0523-273388 of mailen naar info@dekoppel.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding