Afbeelding

Livera: Hardenberg opent winkel op nieuwe locatie op Oosteinde 5

ma 6 maart 2023 Bedrijvennieuws

Livera is verhuisd en opent op 16 maart om 9.30 uur haar deuren in Hardenberg aan Oosteinde 5. De winkel telt 123 vierkante meter en is ingericht volgens het nieuwste winkelconcept. De goede winkelindeling zorgt ervoor dat klanten meteen weten waar ze moeten zijn. De winkel zal straks vol hangen met de nieuwe collectie die bestaat uit lingerie, bad- en nachtmode die in het teken staan van comfort en kleur.

“Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw zich thuis voelt in onze winkels, de nieuwe winkel is overzichtelijk, maar heeft ook een luxe en duurzame uitstraling, echt een plek waar vrouwen op een prettige manier kunnen shoppen”, aldus Rolinda Peddemors, eigenaresse van Livera Hardenberg. “Natuurlijk blijven we de service verlenen waar we bekend om staan, onze gepassioneerde winkelmedewerkers staan klaar om de vrouw op haar gemak te laten voelen en te helpen waar nodig. Daarnaast is het belangrijk dat de vrouwen zich laten opmeten om zo de perfecte pasvorm voor hen te vinden.” De opening kan niet voorbijgaan zonder een leuke actie, daarom zal er donderdag 16 maart tot en met zaterdag 18 maart 20 procent korting op de gehele collectie zijn. 

Nieuwe collectie

Nu we het voorjaar weer ingaan, zal de nieuwe collectie van lente/zomer 2023 weer in de winkel hangen. Met keuze uit onze eigen mooie merken Livera, Chantelle, Passionata en Femilet.

Ontdek een nieuwe lijn lingerie, nacht-, lounge- en badmode. Met een passend design voor elke vrouw én ieder moment. Want geen vrouw, geen lichaam en geen karakter is hetzelfde. Neem dus snel een kijkje in de nieuwe Livera winkel in Hardenberg. 

Over Livera

Livera is uniek, en dat zijn we al ruim 50 jaar. In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Al 50 jaar verwelkomen onze gepassioneerde medewerksters de klanten in onze 100 winkels. Al 50 jaar zorgen wij dat vrouwen zich bij ons op hun gemak voelen, want niet iedereen vindt het fijn om een BH te passen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onze klanten goed helpen bij het vinden van de juiste lingerie-, bad- of nacht/loungemode. We zijn er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. 

Livera is sinds 2014 onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL) en verkoopt een comfortabele en moderne collectie lingerie, bad- en nachtmode. Een diversiteit aan maten, fijne stoffen en kleuren. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de lingerieketen ook de merken Chantelle, Passionata, Femilet en andere mooie A-merken. Zo is er voor iedere vrouw dus iets te vinden.