Afbeelding
G. Brokelman

Wesley de Boer eerste in barrage Paard Balkbrug

zo 5 maart 2023 Hardenberg

Afgelopen week, 26 februari t/m 4 maart was de Diamanthal te Balkbrug omgetoverd tot het paarden evenement van Noord-Oost Nederland. Voor de vijftiende keer werd het evenement Paard georganiseerd, waarvan het vierde jaar in de Diamanthal te Balkbrug.

Een afwisselend programma van pony springrubrieken, een dressuuravond, een bixiedag, tot 1.45 m springen. Ruiters kwamen uit alle hoeken van Nederland om deel te nemen aan dit evenement. 

Zaterdagavond werd Paard Balkbrug afgesloten met de PlasmaMade grote prijs van Balkbrug waarbij de hindernissen op een hoogte stonden van 1.45 m. In de grote prijs kwamen 36 combinaties aan start, hiervan bleven er 13 foutloos die de strijd met elkaar aan gingen in de barrage. Wesley de Boer uit Nieuwleusen kwam als eerste aan de start in die barrage. Hij wist met zijn paard Icarinda (v. Etoulon) een tijd neer te zetten die niet verbeterd werd. Zo ging de hoofdprijs met Wesley en Icarinda mee naar huis.

Als afsluiter van het 7daagse evenement werd er een druk bezochte afterparty georganiseerd in samenwerking met de Radio Continu. De Radio Continu drive in show met DJ Kevin Terpstra.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding