Afbeelding

Help met klussen bij het Heuveltjesbosbad

do 2 maart 2023 Hardenberg

Op zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de negentiende keer NLdoet. Ook het Heuveltjesbosbad in Balkbrug  doet mee. Zij gaan het zwembad klaar stomen voor het voorjaar en zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen.

NLdoet is een manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk en geeft je een andere kijk op het zwembad. Het Oranje Fonds en het Heuveltjesbosbad wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor het zwembad, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en in het geval van dit prachtige zwembad, iets te doen voor Balkbrug. Vele handen maken licht werk en dat werk is er zeker rondom het zwembad. Kom jij daarom ook meehelpen met het zwembad en het terrein klaar te maken voor het nieuwe seizoen? Er is van alles te doen; zo heeft het hoofdgebouw een opknapbeurt nodig en kunnen de buitenattributen wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Daarnaast zijn er nog tal van andere grotere maar ook kleinere klussen. Het Heuveltjesbosbad is dus opzoek naar heren en dames die het zwembad en Balkbrug een warm hart toe dragen en hun vrijwillige steentje bij willen dragen aan het Heuveltjesbosbad.
Heb jij, naast de NL Doet-dag, wat vrije uurtjes over in de week, eens in de twee weken of per maand?
Alle hulp is welkom, zowel in het hoogseizoen als in de maanden dat het zwembad gesloten is. Zo zijn er in maart in april ook een aantal klus(zater-)dagen.
Aanmelden als vrijwilliger kan via de website www.heuveltjesbosbad.nl. Tijdens de klusdagen is iedereen welkom, zonder aanmelding vooraf.