Alex Slot (derde van rechts) eigenaar van Fietswereld A. Slot samen met zijn team.
Alex Slot (derde van rechts) eigenaar van Fietswereld A. Slot samen met zijn team. sandra teusink

Wie jarig is trakteert

di 28 februari 2023

In 1974 ben ik, Alex Slot, als 16-jarige jongen begonnen bij Fa. Stroeve aan het Oosteinde 27 in Hardenberg. In 1994 heb ik de fietsenzaak overgenomen.

Vanwege nieuwbouw in het centrum werden wij in 2008 gedwongen om het pand te verlaten en een andere locatie te zoeken, dit werd de Hessenweg 21 te Hardenberg. Aan de Hessenweg werken we inmiddels met 7 collega's en regelmatig stagiairs 6 dagen per week om iedereen weer zo snel mogelijk op het zadel te helpen. 

U kunt bij ons terecht voor de allerkleinsten in de vorm van een kinderzitje, loopfiets of speciaal aangepaste zorgfietsen, en alles daar tussenin. Uiteraard beschikken wij over een complete werkplaats waar we uw eigen vertrouwde stalen ros weer in orde maken! Op maandag 6 maart hoop ik 65 jaar te worden. Dit vier ik graag met onze trouwe klanten op zaterdag 4 maart. Samen met fietsfabrikant Huyser willen we er graag samen met u een leuke dag van maken. We hebben interessante aanbiedingen en natuurlijk staat er een lekker kopje koffie voor u klaar. Graag tot ziens op zaterdag 4 maart!