Afbeelding

Actie 555

ma 27 februari 2023 Hardenberg

Op zaterdag 4 maart kunt u uw fiets laten stralen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. Het enthousiaste team van Noppers Aangenaam Fietsen uit Kloosterhaar organiseert deze dag een speciale actie, waarbij uw fiets voor slechts tien euro wordt gepoetst. Alle opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar giro555.

Eigenaar John Noppers draagt de kosten voor materialen en personeel en heeft bovendien een vrije gift optie geïntroduceerd in de winkel. U kunt nu al een bijdrage leveren aan dit goede doel door contant of via pin te doneren in de winkel.

Op zaterdag 4 maart starten ze om 9:00 uur en stoppen pas als alle fietsen die zijn aangeboden glimmen. Het team staat die dag voor u klaar op Dorpsstraat 54 in Kloosterhaar. Terwijl uw fiets wordt gepoetst, kunt u genieten van een heerlijke kop koffie.

Team Noppers kijkt er naar uit om u te verwelkomen om samen een steentje bij te dragen aan de slachtoffers van deze verschrikkelijke ramp.