De jubilarissen werden door Vrouwen van Nu op gepaste wijze met bloemen en een oorkonde gehuldigd.
De jubilarissen werden door Vrouwen van Nu op gepaste wijze met bloemen en een oorkonde gehuldigd. Eigen foto

VvN huldigt jubilarissen

ma 27 februari 2023 Hardenberg

De jaarvergadering van Vrouwen van Nu afdeling Hardenberg op 21 februari stond voor een belangrijk deel in het teken van de huldiging van jubilarissen. Er waren in dit verband vier dames die in het zonnetje werden gezet. 

Voorzitter Siny Betting-Meier en Hannie Berends-Wolters vierden allebei het 40 jarig lidmaatschap van Vrouwen van Nu. Sien Herbers-Beenen en Hennie Hultink-Hakkers herdachten het feit dat zij al 60 jaar lid zijn van Vrouwen van Nu. 

Alle jubilarissen kregen bloemen en een oorkonde. De 60-jarige jubilarissen kregen daarnaast een cadeautje in de vorm van een geborduurd gastendoekje. 

Tijdens de vergadering werd gememoreerd dat de vereniging ook een lid kent, dat al 65 jaar lid is. Zij woont echter in een verpleeghuis. Aan haar jubileum wordt op een ander tijdstip op gepaste wijze aandacht besteed. 

Naast de huldiging van jubilarissen was er tijdens de jaarvergadering ook een bestuurswisseling. Na de pauze werd bingo gespeeld door het lezen van een verhaal met cijfers. Jennie Altena zorgde voor de muzikale omlijsting op haar harmonica. De organisatie kijkt naar eigen zeggen terug op een geslaagde avond en roept iedereen op eens een avondje te komen kijken. De bijeenkomsten van Vrouwen van Nu worden elke derde dinsdag van de maand gehouden in gebouw Hoogenweg 45. De eerstvolgende bijeenkomst is op  dinsdag 21 maart. Aanvang 19.45 uur. Die avond is er een gastspreker, die het strafrecht bespreekt. Voor meer informatie kan men mailen: hardenberg.secretarisvvnov@gmail.com.