Irma van de Olde (links) en Bea van der Vegt zoeken creatieve schilders.
Irma van de Olde (links) en Bea van der Vegt zoeken creatieve schilders. Gert Stegeman

Wijksteunpunt zoekt creatieve schilders

di 24 januari 2023

Saxenburgh wijksteunpunten Hardenberg willen graag een schilders club opstarten. Het doel van de schilders club is om in een ontspannen sfeer u een leuke creatieve activiteit aan te bieden. Onder leiding van een vrijwilligster kunt u leren schilderen of u hobby uitoefenen. Het is voor beginners en gevorderden.

“Heeft u al eens geschilderd neem dan u materiaal mee. Heeft u nog nooit geschilderd dan hebben wij de materialen om te beginnen met uw nieuwe hobby. Het is voor beginners en gevorderden. Gezelligheid staat voorop”, laten Bea van der Vegt en Irma de Olde wijksteunpunt coördinatoren weten. 


'Altijd op zoek naar nieuwe ideeën"

In de stad Hardenberg heeft Saxenburgh drie wijksteunpunten: Wijksteunpunt Oostloorn; Wijksteunpunt Marsch Kruserbrink en wijksteunpunt de Schout. "Als coördinatoren van het wijksteunpunt zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën en bezig om nieuwe activiteiten op te zetten. We proberen altijd een zo breed mogelijk bezoekers te bereiken. Bij voldoende belangstelling kiezen we de locatie voor de schilders club", laat Irma weten. 


Iedereen kan mee doen

De schilders club is niet leeftijd gebonden en laagdrempelig. Iedereen kan mee doen. “We verwachten geen Picasso’s en Rembrandts, maar wel een gezellige groep die geniet van het samen schilderen. Wij willen eerst graag inventariseren of hier interesse voor is. Is er voldoende deelname dan krijgt u van ons persoonlijke bericht over het starten van de schilders club en de eventuele kosten”. 


Opgave en informatie

Kortom bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie. Dan kunt u contact opnemen met de wijksteunpunt coördinatoren Bea van der Vegt en Irma de Olde 0523-277348 of via de mail: wijksteunpuntoostloorn@sxb.nl


Voor meer nieuws kijk eens op de website www.detoren.net.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding