Afbeelding

Spreekuur Stadsnatuur

ma 23 januari 2023 Ommen

In de Bibliotheek van Ommen wordt op donderdag 3 februari, tussen 10.00 en 15.00 uur, spreekuur Stadsnatuur gehouden door Natuur voor Elkaar. 

Natuur voor Elkaar is een programma van de Provincie Overijssel. Inwoners die een mooi initiatief hebben voor het bevorderen van natuur in de stad kunnen terecht bij Natuur voor Elkaar voor kennis, tips en hulp. Voorbeelden zijn meer natuur in eigen tuinen, een buurttuin, een groene wandeling, een parkeerplaats omvormen tot natuurlijke speelplek enzovoorts.

Deelnemen aan het spreekuur is gratis. Wel is het nodig om zich aan te melden. Na aanmelding krijgt een deelnemer per e-mail een tijdsblok van een halfuur aangeboden. Vanwege de beperkte tijd is het verstandig om goed voorbereid naar het spreekuur te komen en de vraag van tevoren concreet uit te werken.

Aanmelden voor het Spreekuur Stadsnatuur kan via: www.bibliotheeksalland.nl. Het spreekuur wordt gehouden op vrijdag 3 februari van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie over Natuur voor Elkaar is te vinden op www.natuurvoorelkaar.nl.