Afbeelding

Bergentheim en ATC 65 delen de punten

zo 22 januari 2023 Hardenberg

Op zaterdag 21 januari speelde voetbalvereniging Bergentheim tegen ATC 65. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel 2-2.

ATC 65 was heer en meester op het veld. Niet echt uitgespeelde kansen maar in de duels stonden ze sterker en het spelen in balbezit was beter. Het was dan ook uit het niets dat v.v. Bergentheim scoorde in de 27e minuut. Een wereldgoal van Remco Tromp. V.v. Bergentheim veerde enigszins op. Helaas voor wie de club van groen- en wit lief is  scoorde ATC 65 in de 36e minuut 1-1. Een misverstand in de achterhoede van Bergentheim in de 43e minuut werd koelbloedig afgemaakt door  ATC 65, 1-2. Niek Nijenhuis werd in de rust gewisseld. Hij had teveel last van een hardnekkige blessure. Brend Schepers viel voor hem in. In de 47ste minuut werd een goal afgekeurd van Ronnie Hakkers. Volgens de scheidsrechter was het buitenspel.

Na de rust

De tweede helft werd gekenmerkt door hardwerkend v.v. Bergentheim en een ATC 65 dat met snelle uitvallen dreigend was. Keeper Karel Pullen moest bij regelmaat zijn klasse tonen. In de 69ste minuut werd het harde werken beloond voor Bergentheim. Jeugdlid Nick Hakkers maakte de 2-2. V.v. Bergentheim kon leven met deze uitslag. ATC 65 heeft een sterke  ploeg. Ruim in blessure tijd werd Karel Pullen met een rode kaart van het veld gestuurd. Hij haalde een doorgebroken speler onderuit. Laurens de Jonge kon niet invallen in verband met hand blessure. Berry Noppers kwam over van het andere veld en hield het doel schoon de laatste minuten. Volgende week uit naar Daarlerveen. Hoofdtrainer Arjan Keuken  kent nog een aantal uitdagingen qua beschikbaarheid spelers i.v.m. blessures.  Bij Bergentheim waren deze wedstrijd Rob Wevers, Gerritjan Merijenburg en Gerbert Willems afwezig in verband met blessures. Milan Hans zat op de bank na een langdurige blessure en ook Sean de Putter komt binnenkort weer op het veld.