Amused gaat verder aan de Voorstraat

ma 16 januari 2023

Restaurant Amused, nu nog gevestigd aan de Gedempte Haven in Hardenberg, heeft de unieke kans gekregen om het restaurant uit te breiden. Zo kunnen ze straks meer gasten ontvangen en feesten en partijen organiseren. Het concept blijft hetzelfde. Maar dat is niet het enige! Naast het restaurant, maar in hetzelfde pand, wordt wijn bar NEXT by Amused gevestigd.

De nieuwe locatie is geen onbekende voor de meeste mensen uit Hardenberg. Op dit moment is daar Cucina 39 gevestigd. Na 8 mooie en gezellige jaren in het Italiaanse restaurant Cucina 39 is de tijd daar om het rustiger aan te gaan doen en zullen zij haar deuren sluiten. Zij kijken met veel genoegen terug op een prachtige tijd en zijn erg enthousiast over het vervolg wat Amused aan de locatie gaat geven.

NEXT wordt een hippe en gezellige wijn bar waar je terecht kunt voor een goed glas wijn, cocktails en speciaal bieren. Daarnaast komt er een laagdrempelige menukaart met loungegerechtjes. Toegankelijk, gezellig, vernieuwend en heel erg lekker!