Koorleden Huub de Bruin, 50 jaar koorlid en Gre Pieper-Kleinheerenbrink, 70 jaar koorlid, werden zaterdag14 januari gehuldigd.
Koorleden Huub de Bruin, 50 jaar koorlid en Gre Pieper-Kleinheerenbrink, 70 jaar koorlid, werden zaterdag14 januari gehuldigd. Gert Stegeman

Nieuwjaarsreceptie met gouden randje

zo 15 januari 2023 Hardenberg

Tijdens de communieviering zaterdagavond 14 januari, in de Onze Lieve Vrouw van Fatimakerk op de Belte in Slagharen, zijn er twee koorjubilarissen in het zonnetje gezet.

Vier koorleden van het Fatimakoor zijn al jarenlang koorlid in de kerk op de Belte. Huub de Bruin is al 50 jaar koorlid en Gre Pieper-Kleinheerenbrink al 70 jaar koorlid. Er werden lovende woorden uitgesproken voor hun trouwe en betrokken inzet al die jaren in het koor. Beiden kregen het Cecilia speldje opgespeld en een oorkonde met een bos bloemen overhandigd.

Afwezige jubilarissen

Helaas waren Theo Schlepers, 50 jaar koorlid en Lenie Wibier-Biemans, 70 jaar koorlid, door gezondheidsredenen niet bij de huldiging aanwezig. Maar ook zij hebben inmiddels de oorkonde met het Cecilia speldje en een bos bloemen ontvangen.

Trouwe inzet

Ook werd Henk Bols als dirigent/organist in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange trouwe inzet. Henk gaf aan met een gerust hart het stokje over te geven aan Theo Schlepers.

De Nieuwjaarsreceptie werd gezellig afgesloten in de Zandbelt onder het genot van een hapje en een drankje.