Afbeelding
Gert Stegeman

Opening nieuwe Mira Keuenhof-expositie

zo 15 januari 2023 Coevorden

De nieuwe Mira Keuenhof-expositie ‘Creatief Coevorden’ is op zaterdagmiddag 14 januari onder grote belangstelling geopend. Het is een gevarieerde expositie met zeer opvallende werken, die met liefde zijn gemaakt.

Meer dan 30 kunstbeoefenaars in en om Coevorden zijn in de gelegenheid gesteld hun werk te exposeren in galerie Kunst op Vijf in Coevorden. Het Coevorder Kunstenaars Collectief (CKC) stelt traditiegetrouw jaarlijks in de winter, een aantal weken haar pand af aan mensen die normaal niet exposeren. Hier wordt veel gebruik van gemaakt. De opening werd dan ook druk bezocht door ongeveer 80 mensen. Het tentoongestelde werk bestaat ui: hout, vilt, keramiek en veel schilderijen van abstract tot reëel. 

Oekraïense vluchtelingen

Een paar Oekraïense vluchtelingen hebben ook de kans gekregen om hun werk ten toon te stellen. Zij mochten in de CKC-ateliers schilderen. Werken aan een keukentafel gaat nu eenmaal niet in een krap vluchtelingenverblijf. 

Openingstijden

De expositie duurt tot 17 februari . De galerie is geopend op donderdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding