Afbeelding

Voetbalvereniging Mariƫnberg huldigt 25 jubilarissen

zo 8 januari 2023 Hardenberg

De traditionele snertloop en de aansluitende nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Mariƫnberg vonden plaats op zaterdag 7 januari. Voordat er geproost mocht worden op het nieuwe jaar moest er eerst weer hard gelopen en rustig gewandeld worden.

Voor de jeugd waren de afstanden 1 en 3 kilometer. Voor de wat oudere jeugd stonden afstanden van 5 en 10 kilometer op het programma. Gewandeld werd er ook. Een dikke 5 kilometer, onder meer langs de Wieke en de Stenendijk. Nadat je weer was gearriveerd op de vertrouwde thuishaven stond er op sportpark het Westerpark een fijn kopje snert voor je klaar. Hierna was het de beurt aan voorzitter Jan Hagedoorn om terug te blikken en vooruit te kijken. Terug blikken op het oude jaar en vooruitkijken wat ons allemaal te wachten staat. Het bestuur heeft verbouwingsplannen.

Jan hield het kort want hij wist ook dat de roodzwarte club maar liefst 25 jubilarissen hadden te huldigen. De meeste leden die in het zonnetje werden gezet waren aanwezig, werden naar voren geroepen en voor een ieder had Jan een passend woordje en/of kwinkslag klaar. Natuurlijk werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd als herinnering voor later.

De jubilarissen

25 jaar lid: Michael Zweers, Marion van de Veen-de Lange, Niek Noeverman, Robert Maathuis, Eric Maathuis, Wendy Jaspers, Marjolein van der Hoeven, Gert van der Hoeven, Mariska Bouwhuis-Noeverman, Jolien Bouwhuis-Maathuis, Henk Waterink. 40 jaar lid: Gerrit van der Veen, Jacco Prins, Jan Nieuwenhuis, Frank Kerkdijk, Arjan Bolks. 50 jaar lid: Bertus Zagers, Wim Sluijer, Herman Maathuis, Geert Lennips, Gezinus Hofsink, Jan Hierink, Harm ter Bekke, Hans de Jong, Hannes Schuldink. 60 jaar lid: Jan Hagedoorn.