Afbeelding

Nieuwjaarsborrel Parkinson Café Hardenberg e.o. op donderdag 19 januari 2023

za 7 januari 2023 Hardenberg

Donderdag 19 januari 2023 is er weer een bijeenkomst van het Parkinson Café.  Deze wordt gehouden in ‘Het Morgenlicht’, Gramsbergerweg 59, 7772 CV Hardenberg van 14.00-16.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur.

Deze middag gaan de bezoekers van het Parkinson Café samen in gesprek in twee groepen: de mensen met Parkinson gaan met elkaar in gesprek en de partner en familie gaat met elkaar in gesprek. Verder is er deze middag de nieuwjaarsborrel: onder het genot van een hapje en een drankje is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en te spreken. Toegang is gratis, wel wordt een bijdrage van twee euro gevraagd, voor koffie/thee. Graag met gepast geld betalen.

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson(ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact en daarnaast wordt informatie gegeven over Parkinson(ismen). Parkinson Café Hardenberg is niet alleen voor de mensen in Hardenberg, maar ook voor mensen bijv. uit Dedemsvaart, Zuidwolde en Coevorden. Wilt u met iemand praten over de ziekte van Parkinson en alles wat erbij komt kijken, dan kunt u bellen met: 06-14056171 (Joke). Dit mag ook als u geen bezoeker van het Parkinson Café bent.  Aanmelden voor het bijwonen van de bijeenkomst kan tot en met dinsdag 17 januari via info@parkinsoncafehardenberg.nl of Joke Pullen, 06-14056171.