Afbeelding
Gert Stegeman

Geld voor Huize De Eik

ma 9 januari 2023 Hardenberg

Donderdag 6 januari overhandigden leden van het Cornel Koor uit Slagharen een cheque van 300 euro aan bewoners en medewerkers van Huize de Eik.  

In december heeft het Cornel Koor een muzikaal optreden verzorgd voor de bewoners van Huize De Eik. Veel bekende kerstliederen werden er gezongen en dit riep veel herinneringen op bij de bewoners en er werd vrolijk meegezongen. Het was een geweldige avond in de huiskamer van De Eik. 

Omdat de leden van het koor hier zelf ook zoveel plezier uithaalden werd bedacht dat ze tijdens hun kerstconcert van 18 december jl een collecte voor Huize De Eik wilden houden. Deze collecte bracht wel 300 euro op en dit geld is gedoneerd voor de welzijnscommissie bij Huize De Eik die veel activiteiten voor bewoners organiseert.

Afgelopen donderdag kwamen de leden van het koor dit aanbieden aan de bewoners en medewerkers, die hier natuurlijk heel blij mee zijn! Ook werd er gelijk een oefen repetitie gehouden in de Kerkzaal bij Huize De Eik en zo konden de bewoners weer een avond genieten van dit mooie koor.

Afbeelding