Kindermiddag in de Wheem

ma 2 januari 2023

Woensdagmiddag 25 januari organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag ‘Vogelverwenmiddag’. Kinderen leren wat vogels in de winter lekker vinden en natuurlijk gaan ze die winterhapjes maken voor de vogels. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.


Wanneer voer je vogels bij? Wat is de beste plek voor een vogelsnack? Wat eten vogels en hoe kunnen we ze verwennen door lekkere hapjes voor ze neer te hangen. Dit leer je allemaal tijdens deze Vogelverwenmiddag. We gaan bijvoorbeeld een snoepketting voor vogels maken die je daarna in je tuin op kunt hangen. En? Welke vogels zie jij allemaal op je lekkere snack af komen? Ga thuis lekker warm achter het raam zitten en kijk naar de vogeltjes die ervan komen smullen. Ze zijn blij met je! Ouders kunnen hun kinderen brengen om 14.30 uur en ophalen om 16.30 uur. 


Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.


Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. Donateur worden kan al vanaf € 2,00 per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur