Vierde Winterloop met nieuwe wandelroutes

ma 2 januari 2023

Op initiatief van VV Bergentheim wordt op zaterdag 14 januari 2023 voor de vierde keer in successie een Winterloop gehouden. Daarbij staan er verschillende hardloopafstanden op de planning, maar ook nieuwe wandeltochten van 5 en 10 km. Aansluitend wordt de nieuwjaarsreceptie gehouden in clubhuis de Corner. Hier zullen ook de prijzen uitgereikt worden van de 5 km en de estafetteloop, die deze dag op het programma staan.


Volop  sfeer

Op het plein voor de kantine worden, evenals voorgaande edities, verschillende huisjes geplaatst met allerlei versnaperingen. Traditiegetrouw is er snert, maar ook chocomelk en glühwein verkrijgbaar zijn. Net als broodjes knakworst. Bij droog weer worden vuurkorven aangestoken, die voor een gezellig sfeertje zorgen rondom de start en finish van de Winterloop. 


Deelname aan de Winterloop is voor iedereen gratis. Zowel leden als niet-leden van VV Bergentheim worden van harte uitgenodigd om mee te doen. De inschrijving voor deelname aan de vierde Winterloop opent een half uur voor de desbetreffende afstand kantine aan de Sportlaan 7 in Bergentheim. Kijk voor meer informatie over de verschillende onderdelen en de starttijden op www.vvbergentheim.nl.