Afbeelding

Mantelzorgers en mensen met dementie kunnen elkaar weer ontmoeten

zo 1 januari 2023 Hardenberg

In het Alzheimer Café Hardenberg /Dedemsvaart kunnen mensen met een vorm van dementie en mantelzorgers elkaar weer ontmoeten. Het eerstvolgende Alzheimer Café staat gepland voor dinsdag 10 januari om 18.00 uur in Het Boomstam restaurant in Hardenberg. 

De eerste bijeenkomst van het jaar start met een gezamenlijk stamppot buffet. Marjo Dames is een professioneel verhalenvertelster en gaat na het stamppot buffet verhalen met bekende (meezing) liedjes vertellen. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek in de buurt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is het juist zo belangrijk om je verhaal te kunnen doen en onder de mensen te komen. De organisatie hoopt iedereen die er behoefte aan heeft weer te kunnen ontvangen en ervaringen met elkaar te delen. Voor deze avond moet worden aangemeld in verband met het stamppot buffet dit kan bij Erna Martens, h.martens@carinova.nl of tel 06-8386884