Het winkelpand van Dorgelo aan de Markt in Dedemsvaart komt na de sluiting weer in de verhuur.
Het winkelpand van Dorgelo aan de Markt in Dedemsvaart komt na de sluiting weer in de verhuur.

Banketbakkerij en Chocolaterie Dorgelo sluit winkeldeuren

vr 30 december 2022 Dedemsvaart

“Helaas wel”, zegt Nico Dorgelo bij navraag over de juistheid van de mededeling dat de winkels van Dorgelo Banketbakkerij en Chocolaterie aan de Bruchterweg in Hardenberg en aan de Markt in Dedemsvaart gaan sluiten. Een beslissing die genomen is vanwege de alsmaar stijgende kosten van energie en grondstoffen. ‘’Het is een lastige beslissing om twee winkels te sluiten, maar noodzakelijk om als bedrijf gezond te blijven in deze dure tijden. Wij zijn een hecht team en als je dan mensen moet ontslaan, is dat heel pijnlijk. Gelukkig hebben ze ander werk gevonden”, aldus Dorgelo.

De winkels van Dorgelo Banketbakkerij en Chocolaterie, dat al 175 jaar bestaat, sluiten op zaterdag 31 december om 13.00 uur definitief de deuren. “Wij blijven wel leveren aan de supermarkten en horeca waar we nu aan leveren. 

Bestellingen

Ook online bestellingen worden aangenomen. Op woensdag-, donderdag en vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur zijn er diverse producten te verkrijgen bij ons afhaalpunt aan de Wisseling 13 (de voormalige winkel). Op maandag en dinsdag kan men een bestelling die online geplaatst en betaald is komen afhalen aan de achterzijde van het pand aan de Wisseling in Dedemsvaart in de bakkerij.