Afbeelding

Gashouder start 2023 met bijzondere voorstellingen

zo 1 januari 2023 Dedemsvaart

Het nieuwe jaar begint goed in de Gashouder Dedemsvaart. Zaterdag 7 januari vanaf 21.00 uur brengt muzikant en kunstenaar Erik Neimeijer een ode aan de grote Willie Nelson.

Deze 87-jarige country zanger is één van de beste Amerikaanse songwriters. Zijn liedjes werden dan ook door tal van andere artiesten uitgevoerd. Een greep uit zijn hits: ‘Always on my mind’ (Elvis Presley, Pet Shop Boys), ‘Crazy’ (Patsy Cline), ‘On the Road Again’, ‘To All The Girls I’ve Loved Before’ (duet met Julio Iglesias). Nelson werkte samen met o.a. Roy Orbinson, Carlos Santana, Johnny Cash en Waylon Jennings en is tot op de dag van vandaag een inspiratie voor vele artiesten.

Dit unieke soloprogramma is sfeervol gearrangeerd, waarbij Erik Neimeijer zichzelf begeleid op piano en gitaar en bij elk lied, als decor, een van Erik’s prachtige schilderijen getoond wordt. Naast het live-concert opent Erik op 7 januari tevens zijn kunstexpositie, die van januari-maart te zien is in de Gashouder.

Hilarisch cabaret

Vrijdag 13 januari is het tijd voor hilarisch psychiatrisch(!) cabaret. In de try-out van ‘Hoe vind je het zelf gaan?’ gaat cabaretière Marjolijn van Kooten op zoek naar antwoorden op de vraag: hoe accepteer je jezelf, ondanks je gemok, overgewicht, besluiteloosheid en gedeukt zelfvertrouwen? Geestige conferences en liedjes vol (herkenbare) zelfspot en zwarte humor zorgen voor een heerlijke 100% anti-depressieve avond. Aanvang 20.15 uur. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Afbeelding