Afbeelding

Gratis bijeenkomst voor mensen met (door)slaapproblemen

di 20 december 2022 Ommen

Wij slapen ongeveer een derde van ons leven en zien slapen vaak als iets vanzelfsprekends. Dat het niet vanzelfsprekend is blijkt wel uit cijfers. Bijna een kwart van de Nederlanders geeft aan slaapproblemen te hebben.

Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Je wordt prikkelbaarder, krijgt concentratieproblemen en dingen onthouden wordt lastiger. Het slaaptekort heeft een negatief effect op hoe jij je voelt en op de dagelijkse energie die je hebt.

Voor volwassenen die moeite hebben met inslapen en/of doorslapen organiseert Vitaal Vechtdal in samenwerking met Impluz de gratis bijeenkomst ‘Wat als slapen niet vanzelfsprekend is’. In deze bijeenkomst van twee uur krijg jij inzicht in het effect van slaaptekort op jouw lichaam, je krijgt tips om beter te slapen en je gaat actief ervaren hoe oefeningen kunnen helpen bij het inslapen. Ook krijg je advies waar je terecht kunt als meer hulp gewenst is.

De bijeenkomst ‘Wat als slapen niet vanzelfsprekend is’, vindt plaats op donderdag 9 februari in Zalencentrum De Kern, Bouwstraat 23 in Ommen. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op www.vitaalvechtdal.nl/slaap.