Afbeelding
B.SCHOTMAN

Celebration viert alsnog jubileum

zo 2 oktober 2022 Twenterand

Drie keer is dus scheepsrecht: op uitnodiging van Theater Turf was het vrijdagavond feest in CCK2 met de tienkoppige band Celebration die daar optrad. Het was in feite nog een verlaat verjaardagspartijtje. De band bestond twee jaar geleden al 30 jaar en zou dit vieren met een muziekavond, georganiseerd door Theater Turf. Corona was de oorzaak dat de party helaas tot twee keer toe moest worden geschrapt. Maar vrijdagavond werd het alsnog gevierd. Samen met zo’n kleine 100 belangstellenden.

Celebration had voor deze gelegenheid twee zangeressen aangetrokken: de Westerhaarse rockzangeres Aletta Berkhof en Emmy Scheurwater, een zangeres uit Doetinchem. Beiden zorgden voor een extra dimensie van het optreden en maakten er samen met bandlid Dick Hatumena, die de vocals van de band doet, een muzikale explosie van. Aletta Berkhof kreeg tot haar verrassing nog een bos bloemen en felicitaties op het podium uitgereikt van bandleider Klaas Pool, omdat zij op deze dag 40 jaar getrouwd was. Het leverde uiteraard ook een applaus op vanuit de zaal.

Het volgende evenement van Theater Turf is het optreden van Roon Staal op zaterdag 22 oktober in CCK2. Kaarten a € 20.00 zijn te bestellen via de site www.roonstaal.com Ook kan het telefonisch: 06-15403125 .Aan de zaal worden eveneens de kaarten verkocht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding