Artikelen in deze editie

Start van Green Deal Action Lab Twente

Baptistengemeente

Huisartsenpost

Start van Green Deal Action Lab Twente

Burgemeester Hans Vroomen heeft op maandag 24 januari het eerste exemplaar van ‘Door de tijd’, het nieuwe boek over Ommen ontvangen. Dit gebeurde tijdens een korte bijeenkomst in het nieuwe Historische Museum Ommen.

Vanaf nu zachter en wisselvallig

Rituelen

In actie voor haarwensen

Een aantal jaren geleden heeft de gemeente de patrijs geadopteerd als typische diersoort voor Twenterand. Deze soort heeft te maken gehad met een behoorlijke teruggang in aantallen.

Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 26 januari tot en met 5 februari 2022 staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal, ook bij de Bibliotheek Twenterand.

Trainer Buitenhuis vertrekt bij Ommen

Als in Holland de sneeuwklokjes bloeien

Donderdag 20 januari was het dan eindelijk zo ver. De familie Marsman uit Vroomshoop kon eindelijk de rolstoelbus gaan ophalen!

Op zaterdag 5 februari, om 15.00 uur, kunt u in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld luisteren naar het prachtige orgelspel van Arjan Breukhoven. Hij u mee op een reis langs bekende en populaire Soundtracks.

Stembureaus op andere locatie

De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo gaan op woensdag 29 januari langs de deur om het oude papier op te halen.

Tot eind maart zijn bij De Koppel natuurfoto's van Anne Kuipers te bekijken. Kuipers, geboren in Borger en woonachtig in Hoogeveen, is een gepassioneerd fotograaf die zich al een leven lang laat inspireren door de natuur.