Artikelen in deze editie

Fakkeltochten door de straten en samenkomsten op het Manitobaplein – demonstranten tegen de coronamaatregelen houden de gemoederen in Vriezenveen de laatste tijd behoorlijk bezig.

Speciale bijlage onderwijs

Voorlopig geen revue

Huisartsenpost

Baptistengemeente

Nostradamus

Eric Frankfort wordt de nieuwe trainer-coach van Voorwaarts uit Westerhaar voor het seizoen 2022/2023. Eric Frankfort is als voetbaltrainer niet bekend in onze regio. Hij heeft in Noord Holland en Limburg gewoond maar is nu sinds oktober 2020 woonachtig in Ommen.

Tijdens de Week van Gebed zijn er acht avonden ‘Bidden langs het kanaal’. Omdat massaal samenkomen niet kan, is er elke avond (16 tot en met 23 januari) een uitzending via het YouTube kanaal van de Verspieders Express.

D66 Ommen heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 samengesteld. Een oude bekende, Henri Mors, trekt met veel enthousiasme de lijst voor D66 Ommen.

Wie is de mol?

Finale van de grote veiling

Een aantal zorgpartijen in Noord Overijssel gaat samen de acute verpleegkundige nachtzorg bij mensen thuis verlenen. Dit betreft zorg die gegeven wordt wanneer mensen urgent hulp nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze gevallen zijn of een verstopte katheter hebben.

Leerlingen zijn weer welkom op school

Eindelijk eens wat langer droog

(Opnieuw) leren reizen met het openbaar vervoer