Moonlight Shopping met vermaak voor jong en oud

ma 5 december 2022

Op het Kalkoventerrein aan de Zuidwolderstraat in Dedemsvaart wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 december tussen 16.00 en 22.00 uur het event Moonlight shopping in kerstsfeer gehouden.

Moonlight Shopping is de vernieuwde naam voor de kerstmarkt van Dedemsvaart. De organisatie daarvan ligt in handen van Stichting Dedemsvaart Events.


Volop sfeer en beleving

Beide avonden belooft het een gezellige boel te worden met een ander programma en wisselende kramen. Om de kerstbeleving zo optimaal mogelijk te maken wordt het hele terrein versierd met duizenden lampjes, kerstbomen, vuurkorven en dergelijke. Ook zullen er beide dagen circa 50 kramen met een mooi en gevarieerd aanbod aanwezig zijn waar men onder meer de mooiste kerstoutfits, decoratieartikelen, kerststukken, streekproducten, sieraden en de lekkerste lekkernijen kan kopen. De kerstman komt 16 december tussen 19.00 en 21.00 uur langs om met iedereen op de foto te gaan voor wie dat wil. Verder zijn er die avond optredens van popkoor swingtime en Muziekhandel Droog. Op 17 december zijn er muzikale optredens van Koor zonder Naam en Celeste. Om de kerstsfeer nog verder te verhogen ia er een sneeuwmachine aanwezig, die het plotseling kan laten sneeuwen. Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen en uiteraard kan men op het verwarmde terras genieten van heerlijke warme oliebollen stroopwafels, diverse soorten vis, bonbons diverse koffie soorten, Gluhwein en warme chocolademelk.


Fietsster gewond

Op de kruising Kotermeerstal - Mien Ruyslaan in Dedemsvaart is maandagochtend 5 december een fietsster aangereden door een automobiliste. De fietsster raakte gewond en is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.