Het is altijd smullen tijdens de broodbakcursussen bij Molen De Star. Ook een prima pleisterplaats voor fietsers en wandelaars.
Het is altijd smullen tijdens de broodbakcursussen bij Molen De Star. Ook een prima pleisterplaats voor fietsers en wandelaars. De Star

Smaakvolle cursus

di 6 december 2022 Dedemsvaart

Met 13 deelnemers was de broodbakcursus bij Molen de Star op 30 november meer dan volgeboekt. Deze cursus stond geheel in het teken van Sinterklaas en werd gegeven in het magazijn naast de Molen.

Onder de bezielende leiding van meesterbakker Pieter Ubels werden er allerlei speculaasbroden en broodjes gebakken. Tezamen met de professionele ovens en het echte molenmeel werden er mooie en smakelijke producten bereid. Alle deelnemers namen hun gebakken broden mee naar huis. “Waarlijk een traktatie,” luidde het algemene oordeel. Wie de broden ook wil maken, kan de recepten vinden op de website van Molen de Star.  

De broodbakcursussen bij De Star mogen zich verheugen in een grote belangstelling. Ook de cursus voor 21 december, waarin allerlei kerstbroden worden bereid, is alweer volgeboekt. De data voor de winter in 2023 worden binnenkort bekendgemaakt. Ondertussen is de Molenwinkel, met allerlei molenmeelproducten en andere lokale producten, elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.