De trotse winnaars werden op feestelijke wijze tijdens de tentoonstelling in het zonnetje gezet.
De trotse winnaars werden op feestelijke wijze tijdens de tentoonstelling in het zonnetje gezet. Eigen

Mooie duivenshow

do 8 december 2022 Dedemsvaart

“Een super geslaagde dag”. Zo noemt het bestuur van postduivenvereniging Steeds Sneller uit Dedemsvaart haar tentoonstellingsdag op zaterdag 3 december in het clubgebouw aan de Latyrusstraat 16. 

De dag begon met ‘s ochtends met een keuring door keurmeester Theo Hutten uit Geesteren van 147 postduiven, ingebracht door 19 clubleden. De duiven werden ingedeeld in 4 categorieën. Ook werd de mooiste duif en het mooiste viertal beloond met een mooie prijs. Beide laatstgenoemde categorieën werden gewonnen door Roland Echten. 

‘s Middags werd de tentoonstelling geopend voor publiek met uitreiking van de prijzen en er werd een verloting gehouden. Om de voetballiefhebbers te bedienen was er ook een groot scherm geplaatst waarop de wedstrijd tussen Oranje en Amerika te zien was. 

Kampioenen

Prijswinnaar in de categorieën oude doffers, oude duivinnen en jonge duivinnen werd R. Echten. H. Hullegie won in de categorie jonge doffers. Tweede prijzen waren er voor R. Echten (oude doffers), D. Ligtenberg (oude duivinnen en jonge doffers), A. Gusman (jonge duivinnen). Derde prijzen werden gewonnen door G. Hilberink (oude doffers), R. moes (oude duivinnen), R. Echten (jonge doffers) en T. Hullegie (jonge duivinnen).