Afbeelding

Gaat u mee op Tijdreis?

zo 4 december 2022 Hardenberg

De werkgroep Tijdreis- Hardenberg ontwikkelt excursies voor jong en oud met een thema, waarbij ze zich richten op verleden, heden en toekomst. Zij werken onder de vlag van de Historische Vereniging Hardenberg. Het thema voor 2023 is ‘Energie’. 

Vanaf april 2023 gaat de werkgroep Tijdreis-Hardenberg elke eerste zaterdag van de maand een Tijdreis aanbieden. De start is om 13:00 uur en tijdens een ca 4,5 uur durende excursie per bus willen zij de ontwikkelingen rond “Energie” in ons deel van het land laten zien en horen. Optionele bestemmingen zijn: een molen, een veenmuseum, een biovergister en een zonnepark.

Op de oproep voor vrijwilligers door de werkgroep is veel respons gekomen en de werkgroep  bestaat nu uit zeven personen. Een aantal leden van de werkgroep gaat zich bezig houden met ontwikkeling en organisatie van de Tijdreis,  anderen gaan straks als gids mee tijdens de trip.

De werkgroep blijft aan het brainstormen en er komen nog steeds weer nieuwe ideeën boven drijven. Informatie over Tijdreis-Hardenberg kunt u vinden op de facebookpagina Tijdreis-Hardenberg of op de website www.tijdreishardenberg.nl