Afbeelding
G. Brokelman

Martin Oldebeerlink viert jubileum

vr 2 december 2022 Hardenberg

De gemeente Hardenberg kent veel groen en mooie plantsoenen met bomen, struiken en planten. Deze dragen bij aan een plezierige leefomgeving voor de inwoners. Natuurlijk moet dit allemaal wel onderhouden worden. Om al die kernen en wijken in de gemeente netjes te onderhouden zijn er veel medewerkers aan het werk op allerlei plekken in de gemeente.

Eén van die groenmedewerkers is Martin Oldebeerlink. Naast het onderhoudswerk in het groen, rijdt hij af en toe met de bedrijfswagen van de Gemeente om onder andere het afval uit de plantsoenen naar de stortlocatie van de gemeente te brengen. Martin vierde op donderdag 1 december dat hij dit werk al weer 25 jaar met veel plezier doet. De familie van Martin wil hem graag eens even in het zonnetje zetten. En hoe kan dat mooier dan een stukje in deze krant.

Desgevraagd geeft de gemeente aan dat Martin een goede groenmedewerker is, die altijd vrolijk zijn werk doet. Ook is Martin een medewerker die met iedereen graag even een praatje maakt. Kom je Martin tegen dan zal hij altijd vragen hoe het nu met je gaat en of je bijvoorbeeld een goed weekend hebt gehad. Verder kun je als collega altijd op hem rekenen.

De laatste jaren werkt Martin met veel plezier met name in Mariënberg, Bruchterveld en Bergentheim. De familie en ook de gemeente Hardenberg feliciteren Martin met dit jubileum en wensen hem nog veel mooie jaren toe met dit nuttige werk!