Bennie Hulleman en Roelie Langemaat vierden woensdag 30 november het feit dat zij precies 50 jaar geleden elkaar het jawoord gaven.
Bennie Hulleman en Roelie Langemaat vierden woensdag 30 november het feit dat zij precies 50 jaar geleden elkaar het jawoord gaven.

Bruidspaar Hulleman-Langemaat viert 50-jarig huwelijk

do 1 december 2022 Hardenberg

Bruidspaar Bennie Hulleman, 75 en Roelie Langemaat, 73 vierden woensdag 30 november het feit dan zij precies 50 jaar geleden trouwden in het gemeentehuis van Amersfoort. Het paar werd gezegend met drie dochters, een zoon, 15 kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Bennie Hulleman werd geboren in Bergentheim en groeide op als vierde telg in een gezin van zeven kinderen. Na de technische school werden de eerste guldens verdiend bij metaalbedrijf Minkema in Hardenberg. Roelie Langemaat zag het levenslicht in Amersfoort als derde kind in een gezin met zeven kinderen. Na twee jaar ULO ging Roelie aan de slag bij zorginstelling Puntenburg. Hierna werd verpleeghuis Casarustica in Heelsum haar volgende werkbare halte. Bennie Hulleman liet Hardenberg achter zich en solliciteerde als koster in de gereformeerde kerk in Ede. Roelie bleef 19 jaar lang in de thuiszorg werkzaam. Na 24 jaar kwam er een einde aan Bennie zijn werkbare leven en maakte hij gebruik van een VUT-regeling. Na jaren in Ede te hebben gewoond werd er verhuisd en nu wonen zij met veel plezier aan de Stationsweg in Bergentheim.