Open deurdienst

ma 21 november 2022

In de Van Dedemkerk aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart wordt op 27 november een Opendeurdienst gehouden met als thema: ‘Genieten van de schepping’. Doen we dat eigenlijk nog wel? Staan we er nog wel vaak genoeg bij stil? Ds. Zondag zal de bezoekers meenemen in dit thema. Mannenkoor Asaf zal muzikale medewerking verlenen aan de dienst. Het koort zingt voorafgaand aan de dienst, vanaf 18.50 uur, een aantal liederen. De dienst begint om 19.00 uur. De organisatie hoopt op een mooie dienst en een grote opkomst. 


Brei café

In MFC 't Trefpunt in Balkbrug wordt op donderdagmiddag 1 december breicafé gehouden. Iedereen kan daar gratis binnenlopen. Consumpties zijn wel voor eigen rekening. Het breicafé, dat om de andere week geopend is, vindt plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur.


Sjoelen

Elke eerste en derde vrijdagmiddag van de maand wordt in MFC 't Trefpunt in Balkbrug sjoelen gehouden. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 2 december. Iedereen die een spelletje wil meespelen is van harte welkom. De sjoelmiddag vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur. De deelname is gratis. Eventuele consumpties, die genuttigd worden, moet men zelf betalen. 


'Samen eten' in teken van kerst

Met het oog op de kerstdagen staat het 'samen eten' in MFC 't Trefpunt aan de Meppelerweg 34 in Balkbrug op vrijdagmiddag 16 december in het teken van Kerst. De 'koks' zullen in dit kader een heerlijk gevarieerd kerstbuffet samenstellen. De inloop is vanaf 16.30 uur. De tafel staat vanaf 17.00 uur gereed, waar iedereen aan kan schuiven. De kosten voor deelname aan het kerstmaal zijn 10 euro per persoon. De kosten voor eventuele consumpties komen daar bovenop. Wie mee wil eten kan zich tot en met 10 december aanmelden via tel.nr. 0523-657594 of 06-18392126.