Afbeelding

Varwijk blijft zich vernieuwen

vr 18 november 2022

De herinrichting geeft de winkel een nieuwe uitstraling die direct bij binnenkomst al opvalt. Meer dan voorheen ervaar je dat je een woonwinkel binnenstapt, waar je alles onder één dak vindt. De ontvangstbalie en kantoorruimte die voorheen direct rechts na de ingang was gesitueerd, heeft een meer centrale plek in de winkel gekregen, waardoor ruimte werd gecreëerd voor een nieuwe shop-in-shop voor de verfwaren. “Klanten vinden hier nog steeds dezelfde kwaliteitsproducten, maar deze kunnen we nu beter presenteren. Onder meer dankzij de compleet nieuwe presentatiewand met producten van Sikkens en FlexaPure die we hier hebben kunnen creëren”, legt Tanja Varwijk uit. “De nieuwe uitstraling is verder versterkt doordat stagiaire Jacobine een prachtige nieuwe inspiratiewand heeft gemaakt, waar je blik direct bij binnenkomst op valt”.


“Met de herinrichting slaan we twee vliegen in één klap”, zegt Tanja. “Voorheen zaten verschillende medewerkers wat meer verspreid in het pand. Nu hebben we één kantoor, waar we de ruimte hebben om met elkaar te werken. Dat communiceert gemakkelijker. Bovendien hebben we de winkel nu een praktischer indeling kunnen geven”.

De nieuwe kantoorruimte is voorzien van een prachtige historische muurschildering. “Dat danken we aan onze eigen stoffeerder Marco die in zijn vrijetijd graffitiartiest is. Hij heeft een historische foto van het winkelpand gebruikt als basis en aan de hand daarvan deze schitterende wandschildering gemaakt. Het is een heel sfeervol geheel geworden”.


Herkenbaar

De ontwikkeling van Varwijk wordt ook buiten de winkel zichtbaar, met een vernieuwing in het wagenpark. De grijze bakwagen die in het verleden werd gedeeld door de stoffeerders en het verhuisteam is vervangen én er is nu een eigen bus voor de stoffeerders. Beide voertuigen zijn uitgevoerd in de herkenbare witte huisstijl, die de twee verhuiswagens al hebben. Het hele wagenpark draagt daardoor dezelfde herkenbare huisstijl uit.


Ontzorgen

Wat met alle nieuwe ontwikkelingen niet is gewijzigd zijn de vertrouwde kwaliteit en het hoge serviceniveau. “Als het gaat om woninginrichting kunnen wij onze klanten helemaal ontzorgen. Meubelen, bedden, matrassen, stoffering, raamdecoratie, accessoires, verf en behang, je vindt alles hier onder één dak. Dat heeft als voordeel dat het gemakkelijk is om alle onderdelen van de inrichting op elkaar af te stemmen qua stijl en kleur. We regelen ook het contact met andere partijen als de schilder, behanger, et cetera. Doordat je alles op elkaar kunt afstemmen, is ook de planning voor de bezorging, inrichting en verhuizing heel eenvoudig gemaakt”, legt Tanja uit. Die werkwijze wordt breed gewaardeerd, getuige ook de vele zeer positieve reviews op de site van Erkende Verhuizers.


Varwijk Wonen-Slapen-Verhuizen

Hoofdvaart 31

7701 JE Dedemsvaart

0523-613131

www.varwijkwonenslapen.nl

Afbeelding