Afbeelding
Afbeelding van Marjon Besteman via Pixabay

Ieder kind een cadeau van Sint

ma 14 november 2022 Hardenberg

Wil je jouw kind(eren) een leuk Sinterklaasfeest geven maar weet je niet hoe je dit financieel kan doen? Actie kruidnoot helpt gezinnen met jonge kinderen en een krap budget. Zij kunnen gebruik maken van de Sinterklaas cadeau actie in de twee speciaal hiervoor omgetoverde cadeauwinkels in Hardenberg en Lutten.


Zowel in Hardenberg als in Lutten is de afgelopen weken een actie gestart om speelgoed in te zamelen voor het Sinterklaasfeest. Allerlei lieve mensen uit Hardenberg, Lutten en ver daarbuiten hebben speelgoed gedoneerd zodat ook uw kind(eren) een mooi cadeau kan ontvangen van Sint. Volgende week worden er in Hardenberg en Lutten inloopmomenten gehouden waarbij je welkom bent om voor uw kind(eren) een cadeau uit te zoeken.


Hardenberg
In Hardenberg wordt de winkel van WintersICT aan de Admiraal Helfrichstraat 9 omgetoverd tot cadeauwinkel voor deze Sintactie. Heb jij speelgoed, nieuw of tweedehands in nette staat, wat je graag wilt doneren? Dit kan op zaterdag 19 november van 10.00-17.00 uur langs gebracht worden in de betreffende winkel. Ook pepernoten, chocoladeletters en inpakpapier zijn welkom. Een week later op zaterdag 26 november van 10.00–17.00 uur is de winkel open om cadeautjes voor uw kind(eren) uit te zoeken. Er zijn maximaal vijf cadeautjes per kind, cadeaus worden ingepakt en voorzien van sticker met naam. U bent welkom zonder afspraak. Op de hoogte blijven van deze Sinterklaasactie in Hardenberg? Volg dan Actie Kruidnoot op Facebook.


Lutten – Slagharen – Schuinesloot en omstreken
In Lutten is een ruimte beschikbaar gesteld in kerkgebouw de Lantaarn, Anerweg-Noord 42, ingang en parkeren aan de achterzijde. Hier zijn inloopmomenten om cadeaus op te halen gepland op woensdag 23 november van 19.00-20.00 uur en donderdag 24 november van 13.30-14.30 uur. Langskomen zonder andere mensen tegen te komen kan ook. Opgeven kan hiervoor via onderstaand emailadres, dan wordt er een afspraak ingepland. Voor meer informatie en data van de Sinterklaasactie in Lutten kunt u het Buurtkastje Lutten volgen op Facebook of Instagram. Of stuur een mail naar sinterklaasinlutten@gmail.com.