Afbeelding

Middag voor de Mantelzorger

vr 11 november 2022 Hardenberg

NAH café Vechtdal organiseert op 10 december in Hardenberg een bijeenkomst speciaal voor mantelzorgers met als thema ‘De middag voor de Mantelzorger’ van 14.00 uur tot 16.00 uur. 

Hersenletsel kan iedereen overkomen en verandert iemand zijn leven voorgoed. Het heeft gevolgen voor zowel lichamelijk, cognitief als psychisch functioneren. Hierdoor staat het leven van degene die getroffen is door hersenletsel, maar ook voor de naasten volledig op z’n kop. Alles veranderd en ineens ben je dan ‘de mantelzorger’. Deze middag draait om aandacht voor de mantelzorger. Mantelzorgers kunnen samen in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen. Daarnaast wordt de mantelzorger bedankt. 

Men kan samen met zijn of haar mantelzorger naar deze bijeenkomst komen. Mantelzorgers zijn ook van harte welkom als ze alleen willen komen om hun ervaringen als mantelzorger te delen. Opgeven kan via i.geertsma@interaktcontour.nl of 06-22509548. Dit kan tot en met 25 november 2022. De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Dagbesteding InteraktContour, Burgemeester Bramerstraat 228 in Hardenberg.