Sfeervolle intocht van Sinterklaas

di 15 november 2022

Vervolg van voorpagina.


Er werd door de Pieten flink pepernoten uitgedeeld en ook aan de glutenvrije pepernoten was gedacht. Op de Markt aangekomen, die voorzien was van podium en diverse foodtrucks, volgde het officiële welkom door burgemeester Maarten Offinga. Na de speech van de burgemeester barstte het feest los. Onder leiding van DJ Erik Volkers zorgde YouTube-held Feestpiet Fabio voor een spetterend optreden met de nodige confetti. Er werd flink gezongen, gefeest en vooral ook gedanst. De organisatie kijkt terug op een zeer succesvolle Sinterklaasintocht!


Activiteiten

De volgende activiteiten zijn er de komende tijd in Hardenberg: Woensdag 16 november om 15.00 uur wordt het Sint Museum geopend. Het Sint museum is elke woensdag en zaterdag geopend van 14.00 tot 16.00 uur; Op zaterdag 19 november, zondag 27 november en zaterdag 3 december zijn de Sint en Pieten in de stad. Op woensdag 23 november is er een Sinterklaasvoorstelling in Theater de Voorveghter van 13.30 tot 16.00 uur. Op donderdag 24 november is er een Sint’s wandeling tussen 18.00 en 20.00 uur en zaterdag 26 november is er een Pieten Vossenjacht. 

Kijk voor meer informatie omtrent alle activiteiten van ‘Stichting Sinterklaas Activiteiten Hardenberg’ op: www.sinterklaashardenberg.nl en volg ons op onze socials: @sinterklaas_hardenberg.