Afbeelding

Bertus Veurink vertrekt na 25 jaar als accountant in Hardenberg

ma 14 november 2022 Hardenberg

Accountant en ondernemer Bertus Veurink (Veurink en Partners, Brink Accountants) vertrekt na 25 jaar als accountant in Hardenberg. In januari van dit jaar droeg Bertus Veurink zijn accountantskantoren Veurink & Partners in Hardenberg en Brink Accountants in Zuidwolde over aan Hendriksen Accountants en Adviseurs. 

Voor Veurink, die ruim 47 jaar actief was in het accountancy-vak, was eind 2022 een mooi moment om zijn rekenmachine aan de wilgen te hangen.

 Al sinds 1980 actief in Hardenberg

Na zijn militaire dienstplicht in 1977 bij de koninklijke Marechaussee ging Bertus Veurink aan de slag bij boekhoudkantoor CBTB en werd begin 1980 aangesteld als kantoorleider van het – destijds – nieuwe accountantskantoor CBTB en ACB in Hardenberg. In 1997 maakte Veurink de overstap Brink Accountants in Zuidwolde en is daar in 2000 toegetreden tot de maatschap. Lang bleef hij echter niet weg uit Hardenberg. Naast de vestiging van Brink Accountants in Zuidwolde startte Bertus ook zijn eigen kantoor aan de J.C. Kellerlaan in Hardenberg: Veurink & Partners.

Overgang naar Hendriksen Accountants en Adviseurs

In januari van dit jaar droeg Veurink zijn beide kantoren over aan Hendriksen Accountants en Adviseurs, die reeds in het authentieke pand aan de Haardijk (Koningspil) gevestigd zaten. De laatste maanden werkte Veurink samen met kantoorleider Henrik Bril hard om de overdracht van de lopende zaken soepel te laten verlopen en de klantenportefeuille over te dragen. Nu dat afgerond is, is het voor Bertus een mooi moment om definitief afscheid te nemen. Op 25 november wordt de carrière van Bertus in een besloten kring gevierd middels een pensioenreceptie

Afbeelding