Afbeelding

S. Geertman en J. Fraterman winnen tweede wedstrijd

ma 14 november 2022 Hardenberg

Zaterdag 12 november is de tweede wedstrijd van de wintercompetitie gehouden in de Lutterhoofdwijk in De Krim. De vissen lieten het ook deze wedstrijd behoorlijk afweten. B & O Bergentheim en hengelsportvereniging De Dobber uit Hardenberg organiseren samen deze competitie. De loting was op het Turfstekersplein in De Krim. 

Het was een koude nacht geweest en de vissers waren benieuwd hoe de vis hier op zou reageren. Al snel zat men lekker in het zonnetje, het leek wel voorjaar. Helaas lieten de vissen het ook deze keer behoorlijk afweten. Natuurlijk werd er wel iets gevangen.
J. Fraterman wist in het A vak te winnen met een vangst van 24 vissen met een gewicht van 1.320 gram. Tweede was A. Los met een vangst van 16 vissen en een gewicht van 1.080 gram. De derde plaats was voor J. Geertman die 10 vissen met een gewicht van 1.160 gram wist te vangen. In het B vak was de winst voor S. Geertman met een vangst van 12 vissen met een gewicht van 2.600 gram. De tweede plaats was voor M. Ligtenberg die 28 vissen wist te vangen met een gewicht van 1.420 gr.am De derde plaats was voor H. Hakkers met een vangst van 13 vissen met een gewicht van 1.220 gram. Aanstaande zaterdag wordt er opnieuw gevist in de Lutterhofwijk.