Afbeelding

Schel met ‘OK’ in de Gashouder

zo 13 november 2022 Dedemsvaart

De in de prijzen  gevallen cabaretière Daniëlle Schel staat op zaterdag 26 november vanaf 20.15 uur op het Gashouder podium in Dedemsvaart. 

Haar voorstelling OK is een voorstelling over ‘a new way of being together alone’. Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. 

Van alles wat

In OK serveert Daniëlle je een dynamische mix van briljante sketches, hilarische typetjes, fantastische liedjes en rake conferences. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in de voorstelling haar uiterste best doen om aan alle uiteenlopende verwachtingen te voldoen. Daniëlle won met OK het Stijgend Applaus Stipendium, een aanmoedigingsprijs voor jong cabarettalent. Dat belooft wat!  Eerder won ze in 2017 al de publieksprijs van het Amsterdam Kleinkunst Festival en werd ‘een dame om in de gaten te houden’ genoemd. Dat vond ook Claudia de Breij, die haar binnenhaalde bij haar impresariaat en groot fan is van Daniëlle. 

De Volkskrant schreef: ‘Zo’n vol, volledig verzorgd programma (…) ze blijft onvoorspelbaar tot de laatste seconde.’ En volgens de Theaterkrant is Daniëlle uiterst veelzijdig en veelbelovend. Oordeel zelf! Kijk voor de kaartverkoop en meer informatie op www.gashouder-dedemsvaart.nl.