Afbeelding

Stamppotconcert bij de Baron

ma 7 november 2022 Dedemsvaart

Een gezellige, muzikale avond onder het genot van een lekker bord stamppot. Dat is wat het harmonie-orkest van muziekvereniging Jubal het publiek graag voor wil schotelen. Het stamppotconcert wordt verzorgd in MFC de Baron op zaterdagavond 19 november. Aanvang 17.45 uur. 

Terwijl het publiek zit of staat te genieten van een bord stamppot zal de harmonie veelal bekend, lekker in het gehoor liggende muzieknummers spelen. Te verwachten valt repertoire van onder meer Guus Meeuwis en Vagant, Coldplay, maar ook The Sound of Silence van Simon and Garfunkel. “Het concert is geschikt voor muziekliefhebbers van alle leeftijden,” werft de organisatie. 

Wie lekker wil eten en tegelijk wil genieten van lekkere muziek is van harte welkom. Deelnemers aan het stamppotconcert betalen 12,50 euro voor iedereen van 12+. Kinderen betalen 7, 50 euro. Hiervoor krijgt  men een tongstrelende stamppot en oorstrelend concert. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de Baron, bij de leden van Jubal of via een mailtje naar harmonie@jubal-dedemsvaart.nl.