Het wordt' trillen van genot' met cabaretier Nabil op het Gashouder podium.
Het wordt' trillen van genot' met cabaretier Nabil op het Gashouder podium. Eigen foto

Nabil speelt ‘absurd’

ma 7 november 2022 Dedemsvaart

Nabil Aoulad Ayad is zijn naam, maar de cabaretwereld kent hem als Nabil: een veelzijdige, jonge talentvolle theatermaker die piano speelt, zingt, beatboxt, gevatte grappen maakt en geweldige typetjes neerzet. Nabil speelt een grote rol in de succesvolle film ‘Marokkaanse Bruiloft’ en vanaf 20 oktober draait de film ‘Kwestie van Geduld’ in alle bioscopen, ook daar heeft Nabil een rol in. Zaterdag 12 november komt hij met zijn voorstelling ‘Absurd’ naar de Gashouder Dedemsvaart. 

Het wordt een avond bomvol humoristische observaties, herkenbare gebeurtenissen en gekmakende irritaties. Gevarieerd. Lekker reflectief. Super muzikaal. Theaterkrant kopte ‘En weer een toptalent uit Brabant’ en ‘Het is anderhalf uur trillen van genot.’ Maak kennis met dit veelbelovende multi-talent. Aanvang 20.15 uur. 

Billy Joël Experience in De Baron

Een dag eerder, op vrijdag 11 november wijkt de Gashouder met The Billy Joel Experience uit naar De Baron. Dit superconcert van Alexander Broussard en zijn band 003 begint om 21.00 uur. Kijk voor kaartverkoop en info op www.gashouder-dedemsvaart.nl.