Afbeelding

Leerwerkloket start in Hardenberg

do 3 november 2022 Hardenberg

Het Leerwerkloket Zwolle start op donderdag 10 november met spreekuur in de Bibliotheek Hardenberg. Iedere tweede donderdag van de maand, van 10.00 tot 14.00 uur kan men op dit spreekuur terecht met vragen over bijvoorbeeld omscholing, loopbaanoriëntatie of competentietesten. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod van het Leerwerkloket.


Het leerwerkloket is er voor iedereen (werkzoekenden, werknemers, studenten en werkgevers) en bestaat uit een team adviseurs die mensen wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. Zij geven informatie en tools, zodat men stappen kan maken in hun loopbaan. Het Leerwerkloket Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV, gemeenten en het onderwijs. Samen zorgen zij voor een goede verbinding tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs, voor een leven lang leren.


Heb je vragen over om-, her- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, BBL-opleidingen of een ander onderwerp dat met werken en leren te maken heeft? Je bent van harte welkom iedere 2e donderdag van de maand van 10:00 – 14:00 uur in de Bibliotheek in Hardenberg. Meer informatie is te vinden op: zwolle.leerkwerkloket.nl.