Afbeelding

Turftrappers vieren weekend lang feest

wo 2 november 2022 Hardenberg

Vooruitlopend op het echte carnavalsfeest houdt Carnavalsvereniging de Turftrappers uit Slagharen, in samenwerking met CafĂ© Ome Dries, een grandioos feestweekend op 10, 11, 12 en 13 november. Een grote feesttent is daarvoor de afgelopen dagen nabij het Kronkelhonk opgezet. 

Glossy XL Bingo

De aftrap van het feestweekend vindt op donderdag 10 november plaats met een Glossy XL Bingo met medewerking van Coco Flanel. Hier zijn vele luxe prijzen te winnen zijn waaronder een Citytrip. Deze avond zit vol entertainment, eten en drinken. De tent is vanaf 19.00 uur geopend. De bingo start om 20.00 uur. 

Pump up the Carnaval

Vrijdag 11 november wordt Pump up the Carnaval gehouden. De muziek tijdens deze gezellige avond wordt verzorgd door Dj Eric Dokter en de Dikdakkers. Zij zorgen ervoor dat alle bezoekers in de feesttent helemaal uit hun dak kunnen gaan. Rond 21.00 uur treden Prins Ewout 1e en zijn Adjudant Martin samen met hun raad van elf af. Om 23.11 uur worden vervolgens de nieuwe prins en adjudant op ludieke wijze gepresenteerd. Deze feestavond begint om 20.30 uur. 

Bruce band

Op zaterdag 12 november komt de Bruce band (coverband van Bruce Springsteen) naar de feesttent in Slagharen. Toegangskaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Tankstation Tholen, Schlepers basis voor dier en tuin of bij Jes Bloemen Slagharen.

Junior Pump up the Carnaval

Op zondag 13 november is er een middag vullend programma voor de kinderen. Junior Pump up the Carnaval.  De muziek wordt deze middag verzorgd door onder andere Dj Gylano Schlepers. Hij draait gezellige hits. Rond 16.00 uur zal de jeugdprins of jeugdprinses bekendgemaakt worden en deze zal vervolgens zijn/haar adjudant(e) en raad bekendmaken. Junior Pump up the Carnaval begint om 14.00 uur en wordt in het Kronkelhonk gehouden.