Afbeelding

Audiovisuele avond bij Fotogram

ma 31 oktober 2022 Hardenberg

Fotoclub Fotogram houdt op donderdag 17 november, vanaf 20.00 uur, een avond met Audiovisuele series in Multifunctioneel Centrum De Binder voor de inwoners van Gramsbergen en andere belangstellenden. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. 

Een audiovisuele serie is een -op muziek- overvloeiende reeks foto’s over een bepaald onderwerp. De beelden worden met een beamer geprojecteerd op een groot scherm. De series zijn gemaakt door de leden van Fotogram, die deel uitmaken van de Audiovisuele Groep binnen de club. Deze groep zorgt er ook voor dat verscheidene audiovisuele series te bewonderen zijn tijdens de Gramsberger feestweek.  

In een avondvullend programma zullen dit keer 11 series vertoond worden. De series zijn gemaakt en samengesteld door 9 verschillende fotografen. Er worden diverse onderwerpen gepresenteerd. Het bestuur van Fotogram hoopt er een boeiende en afwisselende avond van maken. Door de makers zijn series ingeleverd met de titel: Beeldig Fotogram delen 1 en 2; Beweging; Met de camera op pad; Vanuit vogelhutten; De Stad der Kunst en Wetenschappen; Gebroken glas; Rome van Godendom naar Christendom; Wadlopen; Ierland landschap en Toronto down Town.

Tijdens de presentatie zal bij iedere serie een korte inleiding worden gegeven, waarbij iets over de inhoud en het ontstaan van de serie wordt verteld. Ook wordt gelegenheid geboden voor het stellen van vragen.