Afbeelding

Kano curcussen in het zwembad

vr 28 oktober 2022 Hardenberg

Op tien zaterdagavonden verzorgt Kanovereniging Hardenberg-Vecht (KVHV) van november 2022 tot en met maart 2023, cursussen in zwembad De Slag in Hardenberg. In het lekker warme water van de Slag brengen instructeurs van de kanovereniging cursisten de eerste beginselen bij van de kanosport. En vanaf april 2023 kan het geleerde in de praktijk worden gebracht bij vaartochten over de Vecht of op de Wildwaterbaan vanuit het clubgebouw aan de Molengoot.

De eerste ‘wintercursus in De Slag vindt plaats op zaterdagavond 12 november.  De cursus wordt gegeven van 18.30 tot 19.15 uur of van 19.30 tot 20.15 uur. Deze cursus biedt een uitstekende basis om kennis te maken met de kanosport. In het zwembad wordt met kajaks van de vereniging geoefend en gevaren.

Het clubgebouw van de Kanovereniging is gevestigd aan de Molengoot in het Vechtpark (naast/achter de brandweerkazerne aan de Europaweg 12 in Hardenberg) Wie meer wil weten over de Kanovereniging of de wintercursus in het bijzonder kan contact opnemen via email: secretaris@kvhardenberg-vecht.nl. “Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol,” aldus de organisatie.