Afbeelding
Gert Stegeman

Meet en Greet met Jolanda Dantuma

za 29 oktober 2022 Hardenberg

Zaterdag 29 oktober vond er bij Boekhandel Heijink in Hardenber geen Meet en greet plaats met Jolanda Dantuma. Zij schreef het boek ‘ Leven op z’n kop’’.

Jolanda is geboren in Eerbeek en woont al een aantal jaren in Ommen. “In maart 2020 kreeg ik Covid en dat heeft mijn leven zowel fysiek als mentaal flink op z’n kop gezet”, vertelt Jolanda.  In haar boek ‘Leven op z’n Kop’ beschrijft ze haar ervaringsverhaal van bijna-dood zijn, vertwijfeling, angst, verdriet, hoop, kracht, moed en doorzettingsvermogen.  ”Het zou voor mij waardevol zijn als dit boek tot steun kan zijn en bij iedereen tot meer begrijp zou kunnen leiden”, 

Uit het boek: “Na mijn ziekte heb ik het boek Micacle Morning van Hal Elrod gelezen. Toen viel het kwartje bij mij. Ik ben niet voor niks ziek geweest, ik ben veranderd en ben dingen door een andere bril gaan zien. Ik vond het heel bijzonder om dit boek te mogen schrijven en een schrijver te voelen. De natuur, het universum, God, alle mensen en dieren die ik ben tegen gekomen, ben ik dankbaar”.

Afbeelding
Afbeelding