Afbeelding
Gert Stegeman

Kick-off van OldStars in de Krim

za 29 oktober 2022 Hardenberg

Op woensdag 26 oktober vond de Kick-off van Oldstars van korfbal KC Centrum in De Krim plaats. “Wat was het een geweldige kick-off, een geweldige opkomst”, laat de Oldstarscommissie weten. Na de inloop heeft Saskia Broer namens KC Centrum iedereen verwelkomt. Ook legde ze uit dat KC Centrum als korfbalvereniging heeft geholpen om zo spoedig mogelijk de doorstart te kunnen maken met de doelgroep 55+.

Gea Eichner werd bedankt voor al die jaren waarin ze veel heeft betekent voor deze doelgroep. Ze heeft nog een kleinigheidje gekregen van de Oldstars commissie en tevens een geweldige bos bloemen ontvangen van Marcel Smid, de buurtcoach van de gemeente Hardenberg. Marcel heeft in het kort iets verteld en ook Gea bedankt voor haar inzet. Carlie van Teecklenburg vertelde deze middag over het ouderenfonds en Irma Profijt namens de KNKV. Daarna werd er met elkaar gesport in de nieuwe sportzaal in het MFA en als afsluiting werd er koffie of thee gedronken met iets lekkers.

“Wat een geweldige middag, wij hadden hierop gehoopt als commissie, maar dat het zo geweldig zou worden, daar hadden we alleen van gedroomd. We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen in de afgelopen maanden. Vooral Marcel Smid, Carlie van Teecklenburg, Irma Profijt en de leden/trainers van de Oldstars commissie dank jullie wel voor de hulp. Zonder jullie hadden we dit niet gered. De doorstart voor de 55+ doelgroep is erg belangrijk. Bewegen, maar ook het sociale gedeelte speelt hierin een grote rol. Wij hopen samen met iedereen dit nog jaren door te kunnen zetten. De Krim blijft in beweging”, laat de commissie weten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding